Dom > Vijesti > Sadržaj
Rad i održavanje predavanja o KD ruksak tip jezgre bušilica (ⅰ)
Mar 01, 2016

1. motor

Prije uporabe motora, je predložio da: miješati benzin sa dvotaktni Steele motorno ulje sa Jake stabilnosti u 50:1 mjerilu korištenjem ulja dozator. Duri smjesu u spremnik goriva od bušilica, rotirati čok ventil od-položaj, okrenite podešavač kontrolu nezaposlen protežu položaj I. start kabel dok se motor pokrene. Zajedno sa povećava rotirati brzine motora, postupno uključiti čok ventil na na-položaj.

Način održavanja:
Glavne stavke za pozornost u održavanje su sljedeći:
1, držati filter zraka čist.
2, usvojiti benzina s njemačkom Steele dvotaktno motorno ulje sa jak stabilnost. Napomena omjer miješanja ulja i benzina. Overtop miješanje omjer ili niska kvaliteta mogu uzrokovati ugljika polaganja svjećicu i uspjeti pokrenuti ispravno.
3, u slučaju neuzimanja u dugo vremena, molim vas Ispraznite spremnik i drži motor suh kako bi se spriječilo formiranje filma karburator.
4, je predložio da: dodati odgovarajuće litij osnovni masti (5 - 8 puta podmazivanje za masti) u mjenjač tjedno u službi. Ako iznos podmazivanje je, može uzrokovati prevelik otpor i Mjenjača ne uspije pokrenuti (iznos podmazivanje ne prelazi 3/4 od maksimalnog kapaciteta spremnika).


2. bušenje alat i reduktor unije

Alat za bušenje se koristi za instaliranje i povezivanje sa dijamantom bušenje zalogaj. Upotrebljava se za bušenje tvrdih ruda, instalirajte PDC kompaktne bušilica malo i bušenje nesposobni krevet ili tla. Provjerite i Potvrdite navoj za dijamantno bušenje zalogaj ili PDC bušenja zalogaj usvojiti proklizavanje za podmazivanje (ili ulja za podmazivanje) za povezivanje sa dna bušenja alat. Zatim spojite u obliku J utor na vrhu bušenje alat sa reduktorom unije, povezivanje unije reduktor sa Vodovod bušilica. To može biti stavljena u upotrebu onda.

Način održavanja:
1, Primijeni silikon podmazivanje mašću na vrhu (u obliku J utor).
2, nakon litosferi izbušene, ako je potrebno povući alat za bušenje, usvojili inox ručke povezati s alatima za bušenje. Izvucite ga okomito prema gore i udesno.
3, Primjena ulja za podmazivanje proklizavanje na navoj alata za bušenje.
4, pažljivo operirati gubi i napuknut stijene, osobito bušenje u sobe-okomiti položaj. Teškim nositi će izazvati opasnost, tako da obratite posebnu pažnju na to.

Proizvodi