Dom > Vijesti > Sadržaj
Rad i održavanje predavanja o KD ruksak tipa Core Drill (ⅱ)
Mar 02, 2016

3. dijamantno bušenje ugrizla

Prilikom bušenja rupa je djelovao na površini stijena, on je predložio da: napraviti bušilica rotirati u pola snage, držite dijamant bušenje malo lagano naginju i ostati oko 60 stupnjeva nagiba sa zemljom. Izrezati mali utor na litosferi locirati točke. Kako bi se osiguralo stabilno lociranja, usvojiti radna čizma učiniti pomoćne lociranja rezati polumjesec u obliku utora. Lociranjem uz ovaj ritam postupno jačanje bušilica vertikalno dok cijela ringlike groove je obrazac na stijeni. Onda postupak može bušiti u najvećoj brzini. (Posebnu pažnju: vrijeme bušenja malo rezanja i lociranje utor ne može biti predug; inače preduboko pronalaženju programa groove će uzrokovati rad sluznice dijamant bušenje bit slomljena i bušenja bit Otpisan kad jačanje bušilica). Ako vaš rad, kut svrdla u litosferi je umjerena, brzina rezanja će se osjetiti i bušilica revolucija je normalnije.

Tijekom bušenja, kamen prah će biti izvađene s vodom. To je gusta smjesa slična siru. Ako okretati brzinom bušilica naglo padne, prestaje rad i izvaditi bušenja bitni radi provjere. Možda uzrokovane cirkulaciju zaustavio vode ili istrošene radne obloge dijamant bušenja brzinu. Treba ga zamijeniti.

Način održavanja:
1, dijamant bušenje zalogaj je jezgreni dio bušilica. Ona usvaja sirovina visoke kvalitete. Osim toga, to je napravio sa poseban recept ipak naš stvarni bušenja iskustvo u prošlosti nekoliko. Obraditi nježno sa bušenja zalogaj to izbjeći stiskanje i nabasati.
2, udaranje ili bashing dijamant bušenje zalogaj zabranjeno, u suprotnom će uzrokovati bušenja malo napuknut i imati snažan uticaj na svoje koristeći efekt.
3, učiniti rutinska provjera za oštrinu dijamant bušenje zalogaj (žilavost omjer dijamant). Ako bušenje zalogaj je bio u stanju pasivizaciju, bušenja brzina bušenja zalogaj će se usporiti, ili će skliznuo i bušenje dubina ne može dalje.
4, ako bušenja brzina gotovo-nova bušenja malo je spor, usvojiti bušenja zalogaj na mekim kamena (npr. cigla ili teško pijesak itd.). Dijamant na bitne matrice će biti pokazao opet, koja će ubrzati brzinu bušenja.
5, rastavljati oštećene ili iscrpljeni dijamant bušenje zalogaj na dnu alata za bušenje sa vise Hvat kliješta da zamijeni dijamant bušenje zalogaj.

4. inox ručka (u obliku slova T ključem)

Inox ručka se uglavnom koristi da podigne štap za bušenje ili bušenje alat u bušenja rupa.


Način održavanja:

Namažite O prsten odvijač silikonsku mast.

Proizvodi