Dom > Vijesti > Sadržaj
Plitki Isplaka Ures & Jezgrovanje Rig
Mar 11, 2016

Bušenje inženjering je projekta istražiti podzemni rude Geologija, mineralne rude tijela kao i o tome Pronađite ruda pomoću metoda bušenja bušotine u podzemlje i jezgra ili joj. Bušenje dubina varira od nekoliko desetaka metara na tisuće metara. U geološkim istraživanjima, većina dubine bušenja su od 100 do 1000 metara.

Postoje dvije kategorije bušenje obično primjenjuje u procesu geološka istraživanja: plitko bušenje opremiti i jezgrovanje opremiti (mehaničko bušenje rotacionom metodom bušotini).

Plitko bušenje opremiti je najčešće okomiti plitko bušilica, uključujući rotacijski strojevi za bušenje i rotacijski jezgra bušenja. Bušenje dubina je manje od 100 metara. Ima karakteristike jednostavna struktura, niske cijene i visoke učinkovitosti. Plitko bušenje opremiti može biti upotrijebljena unutar 100 metara dubine, ili kada se velike količine voda šiklja i plitko pa bušenje ne može primijeniti. Plitko bušenje opremiti također mogu biti iskorištene da provjeriti i pregledati lokacije mineralne i geofizičkih geokemijske anomalije.

Jezgra bušenje opremiti je mehanički okretni bušilica, opremljen kompletan set strojeva i opreme, kao što su bušenje toranj, bušenje opremiti, pumpi, dizel motor ili elektromotor. Bušenje dubina pokriva 300 metara na 1000 metara. U srž bušaćih u našoj zemlji najčešće uključuju geološka jezgra bušenje opremiti, izgradnju bušenje opremiti i vodu dobro bušenje opremiti.

geološka jezgra isplaka ures

gradnja isplaka ures

vodu dobro bušenje opremiti

Proizvodi